• The Sprinkle Revolution

Unfortunately this project hasn't been funded on time!

ÖVERSIKT

Sprinkle kommer revolutionera hur vi uppträder och använder vår digitala närvaro, nu och i framtiden. Under Sprinkle´s flagg kommer du att kunna göra om din fastighet till Tokens, låna pengar till ett projekt, investera i aktier, betala med ett Sprinkle kort, hålla koll på din ekonomi och mycket mer.Vi kallar det för Fintech 2.0.

Sprinkle AB kommer att noteras på Frankfurt Börsen (FWB) under Q2 2019. Genom inbjudan av teckning i den här förestående emissionen har ni möjlighet att bli delägare innan introduktionen.

Tekniken har nu nått så långt att det är dags att för en revolution och Sprinkle kommer att vara först ut, eftersom vi räknar med ett stort intresse för vår verksamhet så satsar vi stort, Sprinkle kommer genom ett omvänt förvärv att noteras på världens kanske mest spännande lista – Frankfurtbörsen (FSE). Första handelsdagen på den tyska listan kommer äga rum redan om cirka 20 veckor.

”Vi har samlat våra verksamheter under samma flagg, som tillsammans utgör ett helt unikt finansiellt ekosystem” – Ian Cassiman, CEO

TRE STARKA SKÄL TILL ATT INVESTERA

 • Bli delägare i ett av världens förmodligen mest spännande bolag. Investeringsplattform, E- money institut och blockchainteknologi samlas tillsammans under Sprinkle och skapar helt unikt ekosystem.
 • En likvid investering – Aktien kommer att  noteras på Frankfurts huvudlista under våren 2019.
 • Rabatt jämfört med noteringskursen – Enligt anlitade investmentbanker kommer bolagets aktie att noteras till motsvarande 1:10 SEK/aktie. Denna emission på 0,60 SEK/aktie inbringar alltså en rabatt på cirka 45 % jämfört med den tilltänkta noteringskursen.

BAKGRUND & MOTIV TILL ÄGARSPRIDNINGEN

Sprinkles Fusion Power-affärsmodell gör morgondagens lösningar tillgängliga idag. Vi skriver om reglerna för hur man ska #createcrossvalue. Välkommen till framtiden.

Sprinkle har förstått att 60% av världens BNP kommer att digitaliseras år 2022 och Sprinkles olika affärsenheter är globalt placerade för att skapa en sammanslagning av synergier för att ge oöverträffat värde till våra kunder som flyttar in i digitaliseringsåldern.

NIO AFFÄRSENHETER

Sprinkle består av nio olika affärsenheter, som om de alla stod var för sig skulle ge bra värde till kunderna. Genom att fusionera dessa olika verksamheter tillsammans inom organisationen är värdet för Sprinkle-kunder ovärderligt. Integrering av AI, Blockchain och utveckling av intern teknik gör att Sprinkle ser verkligen ut som en pionjär inom FinTech-industrin genom att integrera AI, Blockchain, samt vår egen hårdvara, mjukvara och krypteringsvaluta: LIBER8.

Sprinkle Media ™ tillhandahåller avancerade marknadsföringstjänster till våra kunder, inklusive marknadsföringskampanjer, journalistik, sociala medier, samt traditionell utskrift, tv och radioannonsering. Oavsett dina marknadsbehov kommer Sprinkle Media överträffa dina förväntningar.

Sprinkle Hospitality ™ integrerar IoT- och Blockchain-teknik i våra kasinon, hotell och restauranger som ger en unik upplevelse till våra kunder. Gamble, boka rum, betala och beställ mat genom att använda krypto- eller fiat-valutor via Sprinkle Hospitality App.

Crypto Nation ™ utvecklar hållbara, gröna bostadslösningar som inkluderar: finansieringslösningar, säkerhet, underhåll, försäkring, städning, analyser och Smart Home IoT-teknologier, alla i vår Crypto Nation Application.

Blockhomes ™ ger energiproduktion med låga utsläpp med både konventionella och förnybara energikällor, samt tillhandahåller förnybara byggmaterial som Bamboo. Blockhomes ger också fraktionerade investeringsmöjligheter till samhällen för nya bostadshus och kraftprojekt med användning av säkerhetstoken och fraktionerade investeringar.

Raise Reach ™ kopplar ihop företag som söker kapital med investerare. Vi hjälper företag att samla kapital via traditionella medel, såsom Crowd Funding och IPOs. Raise Reach erbjuder nu två ytterligare tjänster, nya till de världen kapitaloptionerna: ICOs (Initial Coin Offerings) STOs (Security Token Offerings) och skapar en helt ny värld för potentiella investeringsalternativ.Plattformen har till dagens datum över 60 000 aktiva medlemmar.

Sprinkle Banco ™ erbjuder finansieringslösningar, kreditkortstjänster, kryptovaluta och säkerhetsutbyte samt utbyte av säkerhetstoken. Sprinkle Banco-tjänster erbjuds av varje Sprinkle-verksamhet.

Stokenize ™ erbjuder ett nytt sätt för företag att höja kapital genom Security Token Offerings (STO), vilket gör det möjligt för företag att minska komplexiteten och kostnaderna för ett utfärdande, öka exponeringen för globala investerare, samt depå-, plånboks- och utbytestjänster.

Bakuhatsu ™ är en applikation (Wallet) som gör det möjligt för investerare att dra nytta av volatiliteten hos Bitcoin genom vår egen AI och Machine Learning-hårdvara och algoritm med Bitcoin, USD, EUR. Investeringarna är kontraktsmässiga från ett börsföretag som ökar insynen och reducerar risken.

Sprinkle Finance ™ hjälper företag och privatpersoner som arbetar i en alltmer komplex och reglerad global miljö genom att tillhandahålla juridiska, reglerings- och efterlevnadskonsulttjänster för att säkerställa att du gör det rätt första gången.

Vårt team

Styrelse och företrädare

Eduard Will

Styrelseordförande

Utbildad på University of Hamburg. Eduard har arbetat med fusioner, förvärv och direktinvesteringar; i Tyskland, England, Hong Kong, Kina, USA och Australien. Ansvarade för de första stora tyska förvärven i USA hos Morgan Guaranty Trust Company, samt lett internationella fusioner och förvärv för American Express, Amex Bank Ltd. Senare vd för Bank ofAmerica International Limited europeiska verksamheten med ansvar för fusioner och förvärv. Ordförande i Tsing Hua Universitys mjukvaruutvecklingsföretag och Peking lnfochina Information Technology Corporation. Rådgivare idag åt Emerson Radio Inc och South East Group, Hong Kong.

Peter Wittsten

Styrelseledamot

Peter har examen som civilingenjör och i ekonomi vid Lunds universitet. Han har arbetat med projektutveckling och verksamhet i Europa, USA och delar av Afrika. Han blev utnämnd till MD för det danska bolaget NCC 1980. Var direktör för Danica Ejendomme, då Danmarks största fastighetsinvesterare och sedan som MD för CB Richard Ellis, Danmark (största fastighetsrådgivaren i världen).

Ian Cassiman

VD, Sprinkle Group AB

Har arbetat med global produktlanseringsprocess som Global Product Manager; Landade det första Marriottkontot för Thailand; utvecklade nya hemförsäkringsprodukter baserade på IoT Smart Home-teknik. Arbetet med tillverkningsprojektteam som är baserade i Kina och Taiwan Dessutom har han MBA-, PMP- och Product Management Professionalcertifikat.både nationellt och internationellt.

Anders Årling

Styrelseledamot

Utbildad i ekonomi på Stockholm Universitet och i management på Wharton business school. Var Head of Treasury & Trading Department påNordbanken US Group. Sedan finanschef åt Securumkoncernen och vd för Securum Treasury AB. Var Group Treasurer på Skanska samt vd på Skanska Financial Services AB och Skanska InfrastructureDevelopment AB. Nu konsult inom treasury management, företagsfinansiering och strukturella investeringar.

Thony Norelli

COO/Investor Relations

Visionären, med ett brinnande intresse för entreprenörskap inom samhällsutveckling och med en lång erfarenhet inom fastighetsprojektering och affärsutveckling innebär att han har en avgörande kunskap om branschen. Förutom rollen som delägare i Sprinkle Group arbetar han som COO.

Anastasios Kellidis

Styrelseledamot

Anastasios Kellidis har läst national- och företagsekonomi på Uppsala Universitet samt Sveriges Lantbruksuniversitet. Innan avslutad utbildning startade han upp ett bolag med inriktning i redovisning och ekonomisk rådgivning. Efter en kort period valde han att gå med i en större företagsgrupp och har sedan dess arbetat med frågor av ekonomisk och organisatorisk karaktär. Han arbetar idag med utveckling av olika verksamhetsprojekt.

Alexander Meyer

Styrelseledamot

Har sedan 2004 drivit egen advokatbyrå. Sedan 2007 specialicerat sig på industriell äganderätt och sedan 2008 har han som advokat arbetat med anställningsrätt. Han har stor erfarenhet av internationella affärsrättsliga mandat och projekt, Han har deltagit i internationella M & A-projekt och har en specialisering inom EDP, IT-plattformar. Har också tidigare arbetat som advokat det noterade bolaget NeuerMarkt och har varit produktchef för onlineprodukter.

Matthew Connelly

Styrelseledamot

En entreprenör ursprungligen från Chicago, USA med en mjukvaruutvecklings- och marknadsföringsbakgrund och har arbetat med digitalmarknadsföring i snart 20 år. I slutet av 2015 hittade Matthew blockchainteknikendär han undersökte IoT och upptäckte Ethereum-projektet. Kort därefter i januari 2016 utvecklade han sin första token på Ethereum- plattformen för teständamål och har sedan dess varit helt nedsänkt i olika tillämpningar av blockchainteknik.

No backers yet!
 • juni 19, 2019 18:56

  Hej, Memorandum finns ej på Swedish

  Hälsningar
  Roland roland.k@hotmail.se

  • juni 20, 2019 12:11

   Vi har uppdaterat den nu, tack för visat intresse.

 • juli 27, 2019 08:34

  vad händer??
  Inte med på Frankfurtbörsen!! Och inga papper in på min depå efter betalning!!
  /Tommy

  • augusti 29, 2019 13:24

   Tommy, jätteledsen för sent svar.
   Det drar ihop sig rejält, har du fått in dina aktier på VPZ?

   Thony

  • augusti 29, 2019 13:23

   Tommy, jätteledsen för sent svar.
   Det drar ihop sig rejält, har du fått in dina aktier på VPZ?

 • augusti 29, 2019 13:28

  Ja det har jag, vad händer nu? Blir det någon introduktion på börsen?

  • augusti 30, 2019 12:14

   Ja det blir det vi närmar oss nu med stormsteg!

 • september 28, 2019 07:04

  Hej. Jag har inte fått mina värdepapper ännu, och jag har försökt maila er men inte fått svar. Kan ni hjälpa mig?

  • oktober 1, 2019 13:01

   Hej!

   Ett stort tack för ditt intresse för Raise Reach.

   Vi har den senaste tiden arbetat intensivt med att utveckla plattformen och korrigerat några buggar för att underlätta för våra medlemmar att investera. Parallellt med detta har vi även organiserat om arbetat med den extern kommunikationen.

   Beklagar djupt att du har fått vänta på svar på dina frågor men vi tar nu tag i dessa allt eftersom och återkommer så fort som möjligt.

   Ha en fortsatt trevlig dag!

   Med vänliga hälsningar
   Raise Reach

 • september 30, 2019 13:56

  Hej!
  Har inte fått in något på mitt depåkonto fast jag har betalt enligt avräkningsnota.
  Varför inte?

  • oktober 1, 2019 12:59

   Hej!

   Ett stort tack för ditt intresse för Raise Reach.

   Vi har den senaste tiden arbetat intensivt med att utveckla plattformen och korrigerat några buggar för att underlätta för våra medlemmar att investera. Parallellt med detta har vi även organiserat om arbetat med den extern kommunikationen.

   Beklagar djupt att du har fått vänta på svar på dina frågor men vi tar nu tag i dessa allt eftersom och återkommer så fort som möjligt.

   Ha en fortsatt trevlig dag!

   Med vänliga hälsningar
   Raise Reach

 • oktober 21, 2019 09:40

  Som jag skev i mitt tidigare inlägg på denna sida så fick jag in aktier på en nyöppnad depå på VPZ, Men vad jag kan se på denna depå så går där inte att handla med dem där!! Blev insatta från person till person. Någon registrering på frankfurtbörsen hr heller inte skett!! Detta här verka vara en bluff, tur att jag inte satsade några stora pengar på detta. Funderar på att skicka in en polisanmälan på detta.

  • oktober 21, 2019 14:04

   Hej!

   Vi har den senaste tiden arbetat intensivt med att utveckla plattformen och korrigerat några buggar för att underlätta för våra medlemmar att investera. Parallellt med detta har vi även organiserat om arbetat med den externa kommunikationen. Sprinkle är listat i London på Britdaq sedan förra veckan och mer information kommer de närmaste dagarna om dels detta samt om Frankfurt.

   Beklagar att du inte tidigare fortlöpande har blivit uppdaterad.

   Ha en fortsatt trevlig dag!

   Med vänliga hälsningar
   Raise Reach

 • december 6, 2019 12:26

  I juni tecknade jag mig för denna kampanj. Betalning gjordes samma månad. I juni. Inget har därefter hänt och den senaste uppdateringen ni skickade fick jag i september. Då pratade ni om utveckling och buggar på plattformen, och att ni skulle återkomma så fort som möjligt. Därefter har det varit tyst från er sida trots att jag försökt kontakta er via mailadressen ni har registrerad. Jag har ännu inte fått mina värdepapper och det närmar sig 6 månader från betalning. Ni har haft gott om tid att återkommer men tyvärr får jag istället ta det vidare på något annat sätt. Hoppas trots allt på någon form av (personlig, inte automatisk) återkoppling från ert håll.

Teckna Emission

25.000.000 SEK


InvesteringsmålTeckningskurs 0.60 SEK

Värdering 350 MSEK

Ställda garantier Huvudägare garanterar 30 %

Minimiinvestering 3.150 SEK


Wes Martin Jersey