• Skillfinder AB

  • Av konsulter, för konsulter!

ÖVERSIKT

Det finns en halv miljon enmansbolag i Sverige. När man söker “konsult” på LinkedIn så får man över 50 000 träffar var av 15 000 av dem är Skillfinders följare.

Skillfinder gör för konsultbranschen vad Hotels.com och Flygresor.se har gjort för resebranschen. Skillfinder är den första öppna och publika sajten där köpare och säljare av konsulttjänster gör affärer direkt med varandra. Business2Business – utan mellanhänder eller provisioner.

Konsulten får ett fönster till marknaden och uppdragsgivaren får ett smörgåsbord med lediga konsulter.

ERBJUDANDET

Med över en halv miljon konsulter bara i Sverige är det hög tid för ett bättre alternativ, häng med morgondagens självklarhet, idag. Följ med vågen med vår moderna affärsmodell där köparen och säljaren kan göra affärer fritt 

Över en halv miljon är konsulter bara i Sverige. Vi är först med en modern affärsmodell där köparen och säljaren själva gör affärer med varandra och Skillfinder tar ingen provision utan säljaren/konsulten är medlem och betalar en medlemsavgift. 

Vi vill välkomna alla konsulter in i värmen och erbjuder därför alla som tecknar minimum post två års fullt betalt medlemskap på Skillfinder.

PRODUKT

Med en enkel men kraftig produkt löser vi problem både för konsulter och uppdragsgivare

Konsulter

Har generellt haft små nätverk och tvingats bygga sin krets med uppdragsgivare i långsam takt samt behövt spendera dyrbar tid på att hela tiden leta efter nästa projekt för att undvika dötid.

Skillfinder erbjuder här konsulter ett skyltfönster direkt till intresserade uppdragsgivare utan onödiga mellanhänder som stör. Tryggheten att kunna boka in flera projekt efter varandra, för att konsulter ska kunna göra det dem är duktiga på och släppa stressen kring marknadsföringen.

Uppdragsgivare

Har i sökandet efter duktiga konsulter tvingats vända sig till flertal kanaler och därmed tvingats använda dyrbar tid. Alternativen har varit konsultbolag men då med dyra kostnader som minskat fördelarna att arbeta med konsulter.

Skillfinder samlar allt sökande till en enkel kraftfull plattform, där uppdragsgivare utan medlemskap eller login kan hitta och boka rätt konsult för rätt uppdrag. Resultatet blir att mindre tid behövs spenderas men framförallt kan konsultbolags dyra priser elimineras.

EXIT STRATEGI

Utdelning av resultat, bedöms enligt prognoses kunna ge utdelning 2020.

MARKNAD

Konkurrenslandskapet

Det finns idag många som vill vara en del i processen att tillsätta en konsult på ett uppdrag. Det blir fler och fler konsultbolag, allt från enmans till stora bolag. Det finns också flera ställen/kanaler där du kan hitta personer, men du vet inte om de fortfarande är konsulter eller om de är lediga. Digitalt finns LinkedIn, Blocket och facebook. Men där är sökprocessen betydligt krångligare.

Vad skiljer oss från våra konkurenter

Det som mest skiljer oss från andra aktörer är att vi kan presentera lediga konsulter och att du kan söka dem på ort, kompetens och den period som du behöver en konsult. Precis som att söka ett hotell.

Om konsulten har ett uppdrag så visas det i en kalender. Detta gör att du som köpare kan se när hen är ledig och anpassa ditt projekt till det.

På Skillfinder har konsulten aktivt lagt in sin profil för att de söker uppdrag.

Skillfinder presenterar lediga konsulter i realtid.

Vårt team

Styrelse och företrädare

Suzanne Sparre

Grundare och CEO

Suzanne fick tanken när hon själv arbetade som konsultchef på Experis Executive, hon såg där ett tomrum, en stabil platform där konsulter och kunder kan mötas och göra affärer. Hon sitter på en omfattande kunskap om konsultindustrin. Med tidigare ansvar för stora och små företag ansvarat för försäljning och organisationsutveckling.

Per Ek

Marknadsföring, Partner

Per har lång erfarenhet från media och reklambranschen, där han har arbetat med allt från medieföretag till mediebyråer och reklambyråer. Eget entreprenör sedan 2002 och har arbetat med företag som TV4, Vizeum och Apartment5. Är för närvarande en partner i Skillfinder och företaget Cartero Digital Marketing och Amado Agency.

Erica Johansson

Social Media, Partner

Erica ansvarar för kommunikation på sociala medier. Hon har erfarenhet av försäljning och kundrelationer där hon alltid skapar en win-win-lösning. Hon har läst marknadsföring och försäljning och älskar att skapa bra affärer. Social Media Sales Manager Bauhaus Company Sales

Mikael Göransson

System och IT, Partner

Mikael är en passionerad systemdesigner med 15 år erfarenhet inom programmering och datorsystem. Sedan 2011 driver han ett konsultföretag som specialiserat sig på mjukvaruutveckling och IT-verksamhet. Mikael värderar på lång sikt, prioriterar långsiktiga relationer - till sina kunder, partners, anställda och branschen som helhet. CTO Larv IT Techi Vinnovera

Memorandum

2018-11-25

Filstorlek 4,8 MB

Erbjudandet i sammandrag

Period 2018-11-05 till 2019-01-31
Emissionsbelopp 3 000 000 SEK
Antal aktier i emissionen 75 000 st
Värdering innan emission 20 MSEK
Värdering vid fulltecknad emission 23 MSEK
Teckningskurs 40 SEK
Minsta antal att teckna 200 st
Tilldelning Sker löpande
Likviddag 2019-01-01 till 2019-01-31

Kommentarer

Lämna en kommentar

No backers yet!
No new updates

Teckna Emission

3.000.000 SEK


Investeringsmål3Antal investerare

8 Dagar kvar

Teckningskurs 40 SEK

Värdering 20 MSEK

Ställda garantier -

Minimiinvestering 8.000 SEK