• Norberg – Täppvägen 8

  • 11 % ÅRLIG RÄNTA MED 12 MÅNADERS LÖPTID

Unfortunately this project hasn't been funded on time!

ÖVERSIKT

Norberg har en gedigen historia med ursprung ur det gamla gruvsamhället. Idag är kommunen en idrottskommun med möjligheter till natur, föreningsliv, vinteraktiviteter och kulturmiljöer. Den vackra bergslagsnaturen har du ända in på husknuten. Norbergs kommuns folkmängd uppgår till 5 811 invånare med kurva vad gäller inflyttning. 

Eclipse assets AB har nu förvärvat en fastighet i natur-sköna Norberg, Täppvägen 8. Här kommer man renovera de fyra lägenheterna, ett kontor och sedan uppföra två väldesignade Attefallare med en generös vidbyggd altan.
Nu har du möjlighet att investera i denna nyrenovering med attefallare med en hög 11 % årlig ränta och en löp-tid på 12 månader.

 

Projektets styrkor

  • Hög årlig avkastning om 11 % per år på investerat kapital.
  • God säkerhet genom inteckning i fastigheten.
  • Kort löptid för investeringen 12 månader.
  • Företräde till eclipse assets kommande projekt.
  • Projektet är uppstartat och renoveringen har startat
  • Minsta investering 15 000 SEK

 

 

PROJEKTÄGARE

Genom att aktivt utveckla en diversifierad portfölj av professionellt förvaltade fastigheter, bolag och verksamheter är vårt mål att skapa värde och avkastning till våra aktieägare och investerare. Grundstenarna i vår affärsmodell är djupt engagemang och hög närvaro i portföljbolagen. På så sätt bygger vi upp stor kompetens om de branscher där våra portföljbolag är verksamma. I dagens portfölj finns flera verksamheter där vi varit involverade under lång tid och bidragit till en framgångsrik utveckling. Eclipse assets portfölj investeringar innefattar främst fastigheter och smart energi.

 

Vårt team

Styrelse och företrädare

Peter Wittsten

Styrelseledamot

Examinerad civilingenjör och utbildad i ekonomi. Har under en lång karriär uppnått en bred erfarenhet av projektutveckling och verksamhet i Europa, USA och Afrika. Peter blev utnämnd till MD för det danska dotterbolaget NCC 1980, gick vidare som direktör för Danica Ejendomme och växlade sedan till MD för CB Richard Ellis, Danmark. Peter avslutade sin karriär som VD för en stor investerare och utvecklare av parkering.

Thony Norelli

Ordinarie Ledamot

I grunden utbildad elektriker i kombination med ett brinnande intresse för entreprenörskap inom samhällsutveckling och med en lång erfarenhet inom fastighetsprojektering och affärsutveckling innebär att han har en avgörande kunskap om branschen. Förutom rollen som delägare i Systemhus AB arbetar han som COO.

Peter Hagerman

Styrelseledamot

Har 40-årserfarenhet från finanssektorn. Arbetade på Öhman FK som aktiemäklare under 14 år, därefter startade han ett mindre VP-bolag där Peter arbetade som VD. Efter försäljning av VP-bolaget startade han en Hedgefond med inriktning på OMX-terminer. Även utbildad godkänd revisor hos Fei. Arbetar idag som fristående konsult inom finansbranschen.

No backers yet!
No new updates

Reservera andelar

2.750.000 SEK


Investeringsmål6 %Finansierat

Investeringsslag Lån

Löptid 12 mån

Årlig ränta 11 %

Minimiinvestering 15.000 SEK