• Hyresfastighet i natursköna Norberg

 • 11 % ÅRLIG RÄNTA MED 12 MÅNADERS LÖPTID

ÖVERSIKT

Norberg har en gedigen historia med ursprung ur det gamla gruvsamhället. Idag en framtidskommun med möjligheter till natur, föreningsliv, vinteraktiviteter och kulturmiljöer förutom ett aktivt näringsliv. Den vackra bergslagsnaturen har du ända in på husknuten. Norbergs kommuns folkmängd uppgår till nära 6 000 invånare med en positiv kurva vad gäller inflyttning.

Tillingehus AB har nu förvärvat en fastighet i natursköna Norberg med adress Täppvägen 8. Här kommer man att renovera de fyra lägenheterna, inreda en vindsvåning och i tillägg uppföra två väldesignade Attefallare med en generös vidbyggd altan.

Nu har du möjlighet att investera i denna nyrenovering, inklusive två stycken Attefallare, till en 11 % årlig ränta med en löp-tid på 12 månader.

Projektets styrkor

 • Hög årlig avkastning om 11 % per år på investerat kapital.
 • God säkerhet genom inteckning i fastigheten.
 • Kort löptid för investeringen 12 månader.
 • Företräde till kommande projekt.
 • Projektet är uppstartat och renoveringen har startat
 • Minsta investering 15 000 SEK

 

PROJEKTÄGARE

Genom att aktivt utveckla en diversifierad portfölj av professionellt förvaltade fastigheter, bolag och verksamheter är vårt mål att skapa värde och avkastning till våra aktieägare och investerare. Grundstenarna i vår affärsmodell är djupt engagemang och hög närvaro i portföljbolagen. På så sätt bygger vi upp stor kompetens om de branscher där våra portföljbolag är verksamma. I dagens portfölj finns flera verksamheter i vilka vi har varit involverade under lång tid och bidragit till en framgångsrik utveckling.

Vårt team

Styrelse och företrädare

Peter Wittsten

Styrelseledamot

Examinerad civilingenjör och utbildad i ekonomi. Har under en lång karriär uppnått en bred erfarenhet av projektutveckling och verksamhet i Europa, USA och Afrika. Peter blev utnämnd till MD för det danska dotterbolaget NCC 1980, gick vidare som direktör för Danica Ejendomme och växlade sedan till MD för CB Richard Ellis, Danmark. Peter avslutade sin karriär som VD för en stor investerare och utvecklare av parkering.

No backers yet!
 • april 23, 2019 11:26

  Hej,

  Jag tittade på detta projekt, men hittar inget aktiebolag som är registrerat som Eclipse Assets AB?
  Vill gärna läsa på lite om bolaget innan eventuell investering.

  Med vänliga hälsningar,

Reservera andelar

2.000.000 SEK


Investeringsmål13 %Finansierat

Investeringsslag Lån

Löptid 12 mån

Årlig ränta 11 %

Minimiinvestering 15.000 SEK