• Näthatad- till sömnlösa nätter

  • 11 % ÅRLIG RÄNTA MED 18 MÅNADERS LÖPTID

Näthat

En högaktuell och destruktiv företeelse som fortsätter växa och där anonyma nättroll genom hat, förtal och lögner lyckas försvåra och i vissa fall till och med förstöra den drabbades liv. Kändisar, privatpersoner och politiker drabbas dagligen av detta och så även företagare. Samtidigt är polisens resurser och förmåga att ställa näthatare till svars juridiskt fortsatt otillräckliga. Som drabbad av näthat och förtal står man därför i det allra flesta fall ensam i sin kamp.

Det finns dock mer än ett sätt att förstöra för enskilda personer med internet som huvudsakligt redskap. I kombination kan dessa metoder vara än mer förödande och förutom själsligt även förstöra ekonomiskt och juridiskt. Det har entreprenören Thony Norelli bittert fått erfara.

Under åtta år har Thony Norelli drabbats av förföljelse och förtal i alla dess förkommande former, och det av en och samma person. En frilansjournalist har bestämt sig för att förstöra Thonys liv genom att vräka ur sig lögner och förtal i egenskap av klassiskt nättroll på Flashback. Men också genom att publicera artiklar utan källgranskning i lokaltidningar samt genom att aktivt kontakta myndigheter och intressenter i syfte att ”varna” dem för Thony Norelli, som nättrollet anser är en bedragare, trots att han aldrig dömts för något brott.

Därför är den kommande boken NÄTHATAD så viktig. I boken beskriver Thony Norelli sin långa kamp mot denna förföljelse och hur han till slut lyckades få sitt nättroll dömt för förtal i Svea Hovrätt. Man kan tro att historien slutar där, att allt skulle bli bra. Dessvärre fortsatte näthatet och än idag. NÄTHATAD är i grunden en biografi, men som stegvis genom manus byter karaktär och istället blir något av ett journalistiskt dokument där även flera experter och samarbetspartners uttalar sig. Boken NÄTHATAD är ett tidsdokument men också en spänningsfylld bok, i vilken man också lär sig om såväl näthatarens som entreprenörens mekanismer.

NÄTHATAD släpps under våren 2019. Det är en bok som behövs i dagens hatfyllda internet- och mediavärld.

Läs hela prologen här

Erbjudandet i sammandrag

Låntagare Näthatad AB
Avkastning 11% årligen, utbetalas vid projektslut, dessutom
ges en signerad utgåva av boken per investering
Löptid 18 månader
Finansieringsbelopp 2 000 000 SEK
Investeringsperiod från 2019-02-26 tom 2019-04-01
Lägsta investering 1 000 SEK
Maximal investering 20 000 SEK
Likviddag 5 bankdagar från teckning

Kommentarer

Lämna en kommentar

No backers yet!
No new updates

Reservera andelar

2.000.000 SEK


Investeringsmål0Antal investerare

0 %Finansierat

Investeringsslag Lån

Löptid 18 mån

Årlig ränta 11 %

Minimiinvestering 1.000 SEK