Ådö Etapp 1

Featured Video Play Icon
  • Ådö Etapp 1

  • 10 % årlig ränta med löptiden 6-12 månader

Nu har du möjlighet att investera i ett naturskönt boende vid mälaren med egen båtplats samt badplats. Detta med en 10 % årlig ränta med löptiden 6-12 månader.

Allt sedan Systemhus AB (publ) bildades år 2001 har mycket hänt. 2016 förvärvades bolaget och döptes om till att bli ett kraftfullt alternativ till de stora aktörerna. Bolaget har en stark vision om att ”Alla ska bo”, genom att likrikta alla processer utan att ge avkall på kvalité. Genom detta så kapar Systemhus tidsåtgång och produktionskostnader med stora procenttal. Bolagets fokus är på nybyggnation av hyresrätter som även kan blandas med bostadsrätter där så efterfrågas. Vi har alltid haft som drivkraft att pröva nya vägar och bygga bostäder både innanför och utanför de traditionella ramarna med fokusering på utformning och produktionsmetodik. Vi har inte som ambition att utveckla en ny fastighetsvärld, vi vill bara effektivisera den och se till att den möter den efterfråga som finns.

Ambitionen är att genom nyproduktion bygga upp ett fastighetsbestånd för långsiktig och kundorienterad förvaltning. Här kommer vi tillbaka till vår vision, att ”Alla ska bo”. Vi vill leda en utveckling där den boende sätts i centrum på ett betydligare kraftfullare sätt än vad de görs idag. Vi är koncentrerade på nyproduktion då det är vår uppfattning att den befintliga stocken av bostäder inte motsvarar vad som efterfrågas på marknaden idag, än mindre imorgon. Med vår breda kompetens kan vi gå in i projekt på olika nivåer, från ren råmarksexploatering till förvaltning av färdigutvecklade fastighetsbestånd.

Systemhus har nu förvärvat ett antal projekt på Natursköna Ådö. Här kommer man uppföra först fyra lägenheter i en BRF följt av ytterligare 12 lägenheter. Projektet är beläget i ett fantastiskt naturskönt boende med 100 meter till Mälaren, egen båtplats samt badplats. Två rejäla lägenheter inrymda i en härligt rymlig timmerbyggnad samt två väldesignade Attefallare med en generös vidbyggd altan.

No backers yet!
No new updates

Anmälan Investering

5,500,000 SEK
Mål

39
Dagar kvar


Share